Sunday, 7 October 2012

Skarang ramai yang suka merokok, gologn yang paling ramai laki2, dah jadi trend skarang, nape eh...
    
                               camne kalu kite tukar sikit macam gambar kat bwah nie.....




                                           nie realiti yang sebenar nye.....


macam macam kempen "tak nak merokok" yang d'jlnkan, ade gambar kesan merokok yang ditampalkn atas kotak rokok laaa, ade kempan dlam media massa laa, dan ade gak kempen kwasan "no smoking" tapi jgn lak jd mcm gambar kat bwh nie....


    
                                   hehe, ade larangn merokok tapi die yang kluarkan lg bnyak
                                                             asap, apa daaaaaaa.........

salam, lame x blogging nie boleh gak kongsi cite, nak hilangkan bosan bleh ah, tadi duk tgok pic kat internet
jumpa gambar lucu gak ah, saje nak kongsi, nie gambar nye


                                                  betol 2 accident lepas signboard 2......

Monday, 30 July 2012

lame x update blog, x tau nak letak pe,
letak je lah gmbar nie.....






Tuesday, 15 May 2012

Fuhh... banyak betol kerja yang kena hantar 2-3 miggu nie...
nak buat camne cos kite memang banyak kerja. sabo je ler....
walaupun banyak assignment kite kene buat gak sampai siap 
 jadi ingatlah nasihat nie.....




dan satu lagi....


Wednesday, 4 April 2012






bak kate pepatah
 'bersatu kite teguh, bercerai kite roboh'
jadi semua perkejaan kite perlulah bekerjasama, 
baru kerja itu dapat disempurnakan 

Tuesday, 27 March 2012

photoshop...



                                     try buat photoshop ntah jadi ke tak... :) 
                                     nak berlatih ape yang belajar kat kelas je...
                          saje try edit gambar anak sedara
                         yang 2 orang nie... nak test photoshop                                     
             
                        

Sunday, 25 March 2012